0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Service & Montage

Service en montage vormen een belangrijk deel van het totale dienstenpakket. Bij elk servicecontract maakt Stokvis afspraken met u over regelmatig preventief onderhoud en de tarieven voor servicewerkzaamheden bij schade en/of storingen.

Stokvis Service, de serviceorganisatie van Stokvis Equipment, beschikt over meer dan 75 vakkundige medewerkers, waarvan ruim 55 servicemonteurs die allen in het bezit zijn van een VCA certificaat.

Storing aan uw hefbrug?

Een storing aan uw hefbrug komt altijd ongelegen, goed en regelmatig onderhoud helpt dit te voorkomen. Ook remmenbanken en wielservice apparatuur hebben regelmatig onderhoud nodig, om daarmee de bedrijfszekerheid te waarborgen en de levensduur van uw kostbare apparatuur te verlengen.

Stokvis biedt voor alle door haar geleverde producten onderhoudscontracten aan, evenals voor de meeste overige gangbare merken garage equipment, waarmee u verzekerd bent van jarenlang zorgeloos en vakkundig onderhoud.

Gehele Pakket

Onze serviceafdeling heeft voor het gehele pakket de meest gangbare onderdelen op voorraad, waardoor er snel en efficiënt gereageerd kan worden. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw apparatuur voldoet u aan de Arbowet en verhoogt u tevens de werkveiligheid binnen uw bedrijf.

Contact Stokvis Service:

Bel: 0512-334441 of Mail