0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Van Mossel Rotterdam

Werkplaatsinrichting door Stokvis Equipment bij Van Mossel Rotterdam

In Rotterdam - direct gelegen aan de A15 - is begin 2021 de nieuwe locatie voor Van Mossel Mercedes-Benz, Van Mossel Autoschade en Van Mossel Autoschade High Tech in gebruik genomen.

 

De high-end werkplaatsen zijn ontwikkeld en opgezet volgens de laatste richtlijnen van Mercedes-Benz en Van Mossel zelf. Stokvis Equipment is trots om door Van Mossel te zijn geselecteerd als partner voor het verzorgen van de complete werkplaatsinrichtingen voor alle drie haar vestigingen. 

Werkplaatsinrichting

De inrichting bestaat onder andere uit 44 hefbruggen, waaronder moderne stempelhefbruggen met arm- en dorpelopname, volledig verzonken schaarhefbruggen met vloerreces systeem (voor een volledig vlakke werkvloer), diverse schade reparatiebruggen, een APK diagnoseplek met rollenbank en schokdempertester, een premium banden diagnosestation, moderne uitlijnapparatuur en een bandenstraat met diverse wielserviceapparaten. In het schadecentrum is een productielijnsysteem gecreëerd (met zijdelingse verschuifbaarheid van auto’s) om schades in volgorde van bewerking zo efficiënt mogelijk af te kunnen werken.

In Rotterdam Charlois is hiermee een van de mooiste en modernste dealer- en schadewerkplaatsen van Nederland ontstaan. Als Stokvis organisatie zijn wij enorm trots dit prestigieuze project - in nauwe samenwerking met Van Mossel - tot een geweldig eindresultaat te hebben gebracht.

Bekijk de video: