0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Busremise Qbuzz Westraven Utrecht

Project Stokvis Equipment Westraven Utrecht Qbuzz

In Utrecht is medio 2021 de nieuwe busremise Westraven in gebruik genomen.

Deze werkplaats is voorzien van drie straten met schaarhefbruggen waarmee alle mogelijke busconfiguraties veilig en efficiënt kunnen worden gelift. Stokvis Equipment is er trots op om door ReFleet en Qbuzz te zijn geselecteerd als partner voor het verzorgen van de werkplaatsinrichting.

Bussen liften

De werkplaats bestaat uit drie identieke straten en elke straat is voorzien van twee Stertil-Koni ECO 60 schaarhefbruggen en een ECO 90 schaarhefbrug. Deze combinatie van Stertil-Koni schaarliften zijn individueel of gecombineerd te gebruiken, zodat alle aanwezige combinaties aan bussen kunnen worden gelift.

In samenwerking met Stertil zijn speciale opname-adapters ontwikkeld, zodat alle verschillende as-combinaties en merken bussen veilig en verantwoord kunnen worden gelift voor inspectie, onderhoud en reparatie.

In Utrecht is hiermee een ultramoderne en flexibele buswerkplaats tot stand gekomen, waar wij als Stokvis organisatie enorm trots op zijn. Dit prestigieuze project heeft in nauwe samenwerking met ReFleet en Qbuzz tot dit geweldige eindresultaat geleid.

Op zoek naar een oplossing voor uw werkplaats?
Vraag gerust naar de mogelijkheden.