0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Vacature Inkoper

Vacature Operationeel Inkoper Stokvis Equipment Deventer

Stokvis Equipment in Deventer levert de juiste oplossing voor elke werkplaats. Met de mooiste en meest betrouwbare producten zorgen we voor de juiste flow in de werkplaats waar mensen plezierig, gezond en efficiënt werken. In ons brede pakket A-merken vind je o.a. Stertil-Koni en AutopStenhoj hefbruggen, maar bijvoorbeeld ook Hofmann en Corghi wielserviceapparatuur. Met ons enthousiaste team bewerken we de sectoren personenauto, truck, bus, agri, overheid en industrie in Nederland.

Ons zusterbedrijf Stokvis Service beschikt met 65 monteurs over het grootste servicenetwerk van Nederland en zorgt voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud van nagenoeg alle merken equipment. Stokvis is onderdeel van de Stertil Group uit Kootstertille, met ca. 450 medewerkers en met meer dan € 135 miljoen omzet wereldwijd marktleider in hefsystemen voor het zware segment.

Met een succesvolle marktbenadering is Stokvis Equipment de laatste jaren sterk doorgegroeid in alle segmenten, daarom zijn we voor onze organisatie in Deventer op zoek naar een leuke en enthousiaste

Operationeel Inkoper

Doortastende, verbindende teamplayer

Je wordt…
in deze dynamische functie het aanspreekpunt voor product- en leveringsinformatie, advies en de operationele inkoop van het volledige Stokvis Equipment productpakket. Je zorgt voor actieve ondersteuning van de verkoopafdeling binnen en buiten. Je hebt actief contact met de internationale toeleveranciers, je controleert en bewaakt levertijden en zorgt voor de juiste communicatie naar onze serviceafdeling. Je controleert de ontvangen inkoopfacturen op juistheid en bewaakt garantiekosten en claims. Daarnaast zorg je voor tijdige verwerking van prijswijzigingen in het automatiseringssysteem en initieer je proactief prijsafspraken bij grotere volumes. Ook facilitaire inkoop en ondersteuning van de productmanager behoren tot je takenpakket. Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband. Je rapporteert aan de directie.

Je hebt…
• Mbo+ werk- en denkniveau
• Technische achtergrond/interesse
• Kennis van - of affiniteit met - werkplaatsinrichting
• Opleiding/ervaring in operationele inkoop
• Een positieve en enthousiaste instelling
• Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en (bij voorkeur) Duitse taal
• Accuratesse om nauwgezet en foutloos te kunnen werken
• Gezonde ambitie om succesvol te zijn binnen het team
• Een woonplaats op bereisbare afstand van Deventer
• Doorzettingsvermogen/oplossingsgericht denken

Je krijgt…
een heel leuke en afwisselende job in een team waarin we samen bouwen aan ons succes. We houden van nuchterheid en aanpakken, met de voeten in de klei Je gaat werken voor een bedrijf met een leidende positie op de Nederlandse markt, met sterke merken en een zeer solide reputatie. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn er goede mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga jij deel uitmaken van ons mooie team?

Je interesse…
horen we graag! Stuur voor 30 juni 2021 je motivatie en CV aan werken@stokvis-equipment.nl t.a.v. Rittha Bunk. Voor meer achtergrondinformatie kun je contact opnemen met onze directeur Arian van den Berg op tel.nr. 0570 500 500. Je reactie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Job information

Country: Nederland
Workplace: Deventer
Status: Open

Kom jij het team versterken?

"Houd je wel van een beetje reuring? Dan zit je hier goed. Een levendig en ondernemend familiegevoel, zo laat de sfeer bij ons zich het beste omschrijven."