0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Over ons

Stokvis Equipment levert de juiste oplossing voor uw werkplaats, ons enthousiaste team van specialisten staat graag voor u klaar! In totaal zijn er bij Stokvis Equipment en Stokvis Service dagelijks bijna 100 medewerkers bezig met de optimale invulling van elk type werkplaats in Nederland. Of het nu gaat om personenauto’s, bedrijfswagens, truck & bus, de agri sector of een van de vele overige toepassingen, Stokvis Equipment staat garant voor een oplossing op maat.

We brengen uitgebreide ervaring en kennis op tafel zodat u de juiste afwegingen kunt maken, want equipment kies je nooit zomaar. Samen bekijken we welke argumenten belangrijk zijn: hoe intensief de apparatuur gebruikt wordt, aan welke voertuigen er gewerkt wordt, maar ook hoe belangrijk zaken als continuïteit en levensduur zijn ten opzichte van de aanschafsprijs.

Dus of u nu kiest voor de topkwaliteit van onze A-merken, een van onze vele fabrieks-gehomologeerde producten, de krachtpatsers voor het zware materieel of de aantrekkelijk geprijsde Master select lijn, u kunt altijd rekenen op de beste prijs/kwaliteit verhouding en vakkundige service van de specialisten van Stokvis. Met ruim 60 service monteurs beschikt Stokvis Service over het meest uitgebreide service- en kennisnetwerk van Nederland. Dat zorgt voor korte aanrijdtijden en de juiste expertise, zodat we de continuïteit in uw werkplaats kunnen waarborgen.

Wij staan graag voor u klaar, mogen wij ook eens met u komen praten over een passende oplossing voor uw werkplaats?