0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Stokvis Equipment exclusief distributeur van NUSSBAUM hefbruggen.

23-10-23 | Nieuws

Stokvis Equipment aangesteld als exclusief distributeur van NUSSBAUM hefbruggen voor de Nederlandse markt

 

DEVENTER, 

Stokvis Equipment B.V. - onderdeel van de Stertil Group uit Kootstertille - kondigt met trots aan de distributie van het Duitse kwaliteitsmerk Nussbaum® voor de Nederlandse markt op zich te nemen, met ingang van 1 december a.s.

                             

Nussbaum is begin vorig jaar overgenomen door de Stertil Group en vormt, samen met de bekende merken Stertil-Koni en Beissbarth, een van de productielocaties binnen de groep. Stokvis Equipment, die al exclusief verdeler was van Stertil-Koni hefbruggen voor Nederland, voegt daar nu het merk Nussbaum aan toe.

   

Achtergrond

Het Duitse Nussbaum bestaat al ruim 40 jaar als producent van kwaliteitshefbruggen voor personenwagens en lichte bedrijfswagens. Het bedrijf staat bekend als uitvinder van de in 1985 geïntroduceerde en legendarische dubbele schaarhefbrug - de JUMBO® - en biedt vandaag de dag een compleet pakket aan opbouw- en inbouwhefbruggen. Nussbaum bruggen worden wereldwijd verkocht en beschikken over vrijgaves van de meest toonaangevende autofabrikanten.

De focus van het bedrijf is het bieden van de meest ideale hefoplossing voor elk segment: met de vele leverbare arm configuraties kan voor vrijwel elke situatie een oplossing worden geboden. De aanschaf van een Nussbaum brug is een investering in innovatie, functionaliteit en kwaliteit voor de lange termijn. ‘Made in Germany’ is veel meer dan alleen een slogan: draagarmen, kolommen, rijbanen en schaardelen worden allemaal in eigen huis gelast, gestraald en gepoedercoat. Zelfs complete cilinders worden door Nussbaum zelf geproduceerd en elke(!) hefbrug wordt aangesloten en onder belasting getest voordat deze de fabriek verlaat. Dit proces is uniek voor een hefbruggenproducent en typerend voor de manier waarop Nussbaum haar kwaliteit waarborgt.

Stokvis Equipment heeft met beide Stertil Group zusterbedrijven het beste van twee werelden in huis: Stertil-Koni voor Heavy Duty en Nussbaum voor personenwagens en lichte bedrijfswagens.  

 

Arian van den Berg – directeur Stokvis Equipment: “wij zijn blij en trots om Nussbaum in ons pakket op te nemen en verwachten veel van deze vernieuwde samenwerking. Omdat Nussbaum net als Stokvis onderdeel is van de Stertil Group zijn de lijnen kort en worden onze wensen voor de Nederlandse markt vertaald in geweldige oplossingen voor de werkplaats. Een mooi voorbeeld is de nieuwe buispalen stempelbrug van Nussbaum die wij in gaan zetten voor projecten maar die ook een perfecte oplossing biedt voor oudere Nussbaum stempelbruggen die aan vervanging toe zijn. Het hydrauliek systeem werkt op hoge druk, waardoor een minimale hoeveelheid olie nodig is en de onderhoudskosten laag zijn.”

Service
Met 64 servicemonteurs beschikt Stokvis Service over het grootste kennis- en servicenetwerk van Nederland. Vakkundige monteurs verlenen landelijk service op bijna alle merken werkplaats equipment en voeren NEN-ISO keuringen uit voor het gereedschap.
 
Voor specifieke vragen en/of informatie:


Arian van den Berg
Directeur 
Tel: 0570 500 500
info@stokvis-equipment.nl 
www.stokvis-equipment.nl