0570 500 500 info@stokvis-equipment.nl

Gecertificeerd AUTOPSTENHOJ partner

17-04-20 | Nieuws

Stokvis Equipment en Stokvis Service zijn onlangs officieel gecertificeerd als sales- & service partner van AUTOPSTENHOJ voor de Nederlandse markt.

De auto industrie is aan veranderingen onderhevig; opnamepunten en gewichten van voertuigen veranderen en de eisen van autofabrikanten voor gecertificeerde werkplaatsuitrusting nemen steeds verder toe. AUTOPSTENHOJ moet - als partner van de auto industrie - aan strenge eisen voldoen en heeft daarom besloten een keurmerk in te voeren voor haar distributie partners. De voorwaarde om dit zegel te mogen voeren is o.a. regelmatige deelname aan intensieve trainingen in de AUTOPSTENHOJ Academy in Rheine (D). Daar worden partners gedetailleerd getraind op technische kennis van de AUTOPSTENHOJ producten en worden ze gecertificeerd met een maximale geldigheid van 2 jaar. Elke partner is daarom verplicht om hun servicemonteurs en accountmanagers minimaal eens per twee jaar naar de AUTOPSTENHOJ Academy te sturen.

Stokvis Equipment en Stokvis Service voldoen aan de strengste eisen en zijn vanaf nu dus ook trots als certified sales- & service partner van AUTOPSTENHOJ.